Om oss

Hverven begravelsesbyrå as ble grunnlagt i 2021.
Byrået drives av ekteparet Jan Kristian Hverven og Hege Bråten Hverven.
 
Hverven Begravelsesbyrå as  har lang erfaring i å møte mennesker i sorg og vi ønsker å fremstå som et trygt og tillitsfullt begravelsesbyrå med lang erfaring, faglig tyngde og lokal kjennskap. Vi gjør vårt ytterste for å komme pårørende i møte, i den situasjonen de står i og kan ta hånd om alle praktiske sider ved gravferden. Alle våre konsulenter er pålagt taushetsplikt.

Hverven begravelsesbyrå as - et familieeid og familiedrevet begravelsesbyrå med lokal forankring.

 

 

 

Jan Kristian Hverven daglig leder/eier er oppvokst i Sande - et kjent ansikt i lokalmiljøet både gjennom sitt virke som sanger og sitt engasjement i bygda. Jan Kristian har over 20 års erfaring som sanger i begravelser og kjenner godt til alle oppgaver som naturlig ligger inn under et begravelsesbyrå. Med høy grad av omsorg og medmenneskelighet føler jeg at jeg gir mye av meg selv i møte med pårørende. Jeg ønsker å bruke min erfaring og kunnskap slik at avskjeden skal bli en best mulig opplevelse slik pårørende forventer. Jan Kristian er utdannet Bachelor i økonomi og administrasjon med spesialisering innen prosjektledelse og videreutdanning i ledelse fra NTNU.


Hege Bråten Hverven gravferdskonsulent/eier
har lang erfaring fra salg og serviceyrket i over 25 år både som eier og daglig leder av egen virksomhet. Hege står for planleggingssamtaler med etterlatte og er flink til å se kundens ønsker og muligheter i ulike situasjoner. Hege har lang og solid erfaring fra å arrangere minnestunder, er levende opptatt av å møte mennesker med respekt og verdighet. Hun gir pårørende trygghet og ro, og  sørger for at avdøde får en ekte og god avskjed i tråd med pårørendes ønsker og forventninger. Du vil møte Hege i ulike sammenhenger og på kontoret i Bergbakken 2A.

Sissel Mikalsen- medarbeider. Sissel er varm og omsorgsfull som du vil møte ute i seremonier. Hun har solid erfaring fra omsorgsyrker der noe av det viktigste er å kunne vise empati, trygghet og omsorg. Hun er blid og imøtekommende og opptatt av at familien skal få en verdig og fin avskjed med sine etterlatte.

Kjell-Olav Kristoffersen medarbeider- sjåfør. Kjell-Olav har lang erfaring fra helse og omsorgssektoren og serviceyrker og er varm og omsorgsfull. Kjell vil du treffe i ulike sammenhenger hos oss.

Tove Ryggetangen Teien gravferdskonsulent
oppvokst i Sande - et kjent ansikt i lokalmiljøet og med sitt engasjement i bygda vil du treffe Tove  ute i den daglige driften. Tove er varm og omsorgsfull og hun har opparbeidet seg en  bred erfaring i det å ta godt vare på mennesker.


Gro Wilhelmsen  kontormedarbeider

et kjent ansikt i lokalmiljøet og med sitt engasjement i bygda vil du treffe Gro på kontoret i Bergbakken 2A. Gro er varm, omsorgsfull og imøtekommende og er levende opptatt av å være til hjelp og støtte i en av livets tyngste stunder. Gro har opparbeidet seg en bred erfaring i det å ta godt vare på mennesker med sin helsefaglige bakrunn.


Ta kontakt

E-post: post@hvervenbegravelse.no
Telefon: 940 99 070
Følg oss: Facebook / Twitter / Instagram

Adresse: Bergbakken 2 A 3070 Sande i Vestfold
(Gratis parkering)