Om oss

Hverven begravelsesbyrå as ble grunnlagt i 2021.
Byrået drives av ekteparet Jan Kristian Hverven og Hege Bråten Hverven.
 
Hverven Begravelsesbyrå as  har lang erfaring i å møte mennesker i sorg og vi ønsker å fremstå som et trygt og tillitsfullt begravelsesbyrå med lang erfaring, faglig tyngde og lokal kjennskap. Vi gjør vårt ytterste for å komme pårørende i møte, i den situasjonen de står i og kan ta hånd om alle praktiske sider ved gravferden. Alle våre konsulenter er pålagt taushetsplikt.

Hverven begravelsesbyrå as - et familieeid og familiedrevet begravelsesbyrå med lokal forankring.

Vi er et frittstående og profesjonelt byrå som bistår våre kunder med alle tjenester i forbindelse med dødsfall og gravferd på en trygg og verdig måte.

Personlig fokus er viktig for oss når mennesker opplever en vanskelig og sorgfull tid. Når man mister en av sine kjære, ønsker vi å dele av vår kunnskap og lange erfaring.
Vi er der for dere hele døgnet, hele året!

 

 

 

Jan Kristian Hverven
daglig leder & innehaver

er oppvokst i Sande - et kjent ansikt i lokalmiljøet både gjennom sitt virke som sanger og sitt engasjement i bygda. Jan Kristian har over 20 års erfaring som sanger i begravelser og kjenner godt til alle oppgaver som naturlig ligger inn under et begravelsesbyrå. Med lang fartstid har han svært bred erfaring og kompetanse, bla. kan han lede seremonier for de som ønsker det. I tillegg har han god estetisk sans og skaper vakre rom rundt seg. Med høy grad av omsorg og medmenneskelighet føler jeg at jeg gir mye av meg selv i møte med pårørende. Jan Kristian er varm og lyttende, og opptatt av å ta godt vare på alle han har ansvar for. Han bidrar ofte med det lille ekstra når det trengs, nesten uten at noen merker det. Dette er noe både pårørende og kollegaer setter pris på. Hans gode ro og stadig lune kommentarer gjør at det alltid oppleves godt å være i samme rom som han. Med seg i livet fikk han tidlig mange opplevelser på både godt og vondt, og han kan derfor med stor forståelse sette seg inn i hvordan de pårørende har det i ulike situasjoner. Han har opparbeidet seg både erfaring og kompetanse i fra alt det praktiske ved en begravelse til å møte mennesker som nettopp har mistet noen. Jeg ønsker å bruke min erfaring og kunnskap slik at avskjeden skal bli en best mulig opplevelse slik pårørende forventer. Jan Kristian er utdannet Bachelor i økonomi og administrasjon med spesialisering innen prosjektledelse og videreutdanning i ledelse fra NTNU.


Hege Bråten Hverven  
innehaver & byråleder
er trygg og vennlig, og viser stor respekt og omsorg for både store og små. Hun har lett for å snakke med alle typer mennesker. Hun er effektiv og god til å tenke logistikk, og sørger for at alt som skal ordnes er på plass i god tid før seremoniene. Hege er den som har full kontroll på kontoret. Hun har en varm og strålende personlighet, og vi som har gleden av å jobbe sammen med henne, og alle andre som kommer i hennes vei, får nyte godt av hennes store omsorg og varme smil. Hege har solid og lang erfaring å arrangere  minnesamvær og sørger for oppdekking, servering og bevertning blir ivaretatt. Hege står også for  for planleggingssamtaler med etterlatte og er flink til å se kundens ønsker og muligheter i ulike situasjoner, er levende opptatt av å møte mennesker med respekt og verdighet. Hun gir pårørende trygghet og ro, og  sørger for at avdøde får en ekte og god avskjed i tråd med pårørendes ønsker og forventninger. Du vil møte Hege i ulike sammenhenger og på kontoret i Bergbakken 2A.

Sissel Mikalsen- medarbeider.
Sissel er varm og omsorgsfull som du vil møte ute i seremonier. Hun har solid erfaring fra omsorgsyrker der noe av det viktigste er å kunne vise empati, trygghet og omsorg. Hun er blid og imøtekommende og opptatt av at familien skal få en verdig og fin avskjed med sine etterlatte.

Martin Kolsrud - gravferdskonsulent 

Er varm  og lyttende, og opptatt av å ta godt vare på alle han har ansvar for. Han bidrar ofte med det lille ekstra når det trengs, nesten uten at noen merker det. Dette er noe både pårørende og kollegaer setter pris på. Hans gode ro og stadig lune kommentarer gjør at det alltid oppleves godt å være i samme rom som han. Med seg i livet fikk han tidlig mange opplevelser på både godt og vondt, og han kan derfor med stor forståelse sette seg inn i hvordan de pårørende har det i ulike situasjoner. Martin har flere års erfaring i begravelsesbransjen, og i disse årene har han opparbeidet seg både erfaring og kompetanse i fra alt det praktiske ved en begravelse til å møte mennesker som nettopp har mistet noen.

Iren Bråten - gravferdskonsulent 

Etter over 20 år i omsorgsyrker og helsevesen har hun møtt folk i ulike livssituasjoner, og har i den sammenheng fremstått som rolig og trygg. Ro og trygghet ønsker Iren å bringe med seg inn i møte med pårørende som har mistet en av sine kjære. Iren vil du møte både på kontoret og ute i den daglige driften. Hun er byråets stedlige representant i Sigdal, Eggedal og Modum.

Hans Erik Jensen -medarbeider 
hans gode ro og stadig lune kommentarer gjør at det alltid oppleves godt å være i samme rom som han. Med seg i livet fikk han tidlig mange opplevelser på både godt og vondt, og han kan derfor med stor forståelse sette seg inn i hvordan de pårørende har det i ulike situasjoner. Hans Erik er omsorgsfull som du vil møte ute i seremonier. Han har solid erfaring fra omsorgsyrker der noe av det viktigste er å kunne vise empati, trygghet og omsorg. Hans Erik  er blid og imøtekommende og opptatt av at familien skal få en verdig og fin avskjed med sine etterlatte.

Grethe Myhrvold Hverven -kontormedarbeider

Alle som  møter Grethe får nyte godt av hennes behagelige vesen og den tryggheten hun omgir seg med. Det er alltid viktig for henne at de hun møter skal kjenne seg sett, hørt og ivaretatt på den aller beste måte. Du vil treffe Grethe på kontoret i Bergbakken 2A

Gro Wilhelmsen  -kontormedarbeider

et kjent ansikt i lokalmiljøet og med sitt engasjement i bygda vil du treffe Gro på kontoret i Bergbakken 2A. Gro er varm, omsorgsfull og imøtekommende og er levende opptatt av å være til hjelp og støtte i en av livets tyngste stunder. Gro har opparbeidet seg en bred erfaring i det å ta godt vare på mennesker med sin helsefaglige bakrunn.

Anne Grete Bamrud -medarbeider et  ansikt i lokalmiljøet og med sitt engasjement i bygda vil du treffe Anne Grete  både på kontoret og ute i seremonier. Hun har bred erfaring fra omsorgsyrker og har sin bakgrunn som sykepleier  og er godt kjent med sorgarbeide.


Ta kontakt

E-post: post@hvervenbegravelse.no
Telefon: 940 99 070
Følg oss: Facebook / Twitter / Instagram

Adresse: Bergbakken 2 A 3070 Sande i Vestfold
(Gratis parkering)